AANGIFTES

VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

OP MAAT
GESNEDEN
ADVIES

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van belastingaangiften. Dit kan zijn voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, voor de periodieke aangifte omzetbelasting (BTW) of voor de schenk- of erfbelasting. Want ook voor het doen van aangiftes bent u bij Jagersma aan het juiste adres.

INKOMSTEN-
BELASTING

Jagerma stuurt inkomstenbelastingaangiftes volledig digitaal in bij de belastingdienst. Zo bent u ervan verzekerd dat dit veilig gebeurt. Op basis van uw financiële plaatje optimaliseren wij de aangifte.

DIRECT CONTACT

OMZET-
BELASTING

Ondernemers zijn verplicht om 4 x per jaar btw-aangifte te doen. Dit is een nauwgezette klus waarbij gemakkelijk fouten kunnen worden gemaakt. Jagersma bewaakt de kwaliteit en deadline van de aangifte.

DIRECT CONTACT

VENNOOTSCHAPS-
BELASTING

Jagersma stelt de jaarrekening van besloten vennootschappen samen en verzorgt de aangifte vennootschapsbelasting. Heeft u meerdere vennootschappen? Dan onderzoeken wij of het verstandig of voordelig is om voor deze vennootschappen een fiscale eenheid aan te vragen.

DIRECT CONTACT

ERFBELASTING

Wanneer er iemand in uw naaste omgeving overlijdt, moeten er ineens veel zaken geregeld worden, waaronder het doen van aangifte voor de erfbelasting. Jagersma helpt u bij de aangifte van erfbelasting, zodat deze correct is en u niet te veel erfbelasting betaalt.

DIRECT CONTACT

CONTACT

Wilt u ook aan de slag en uw fiscale, financiële en juridische positie verbeteren? Dan horen wij graag van u.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van ster.