BELASTINGAANGIFTE

VOOR BEDRIJVEN & PARTICULIEREN

VERZORGT
AANGIFTES

Het betalen van belasting hoort er nu eenmaal bij. Bij Jagersma belastingadviseurs adviseren wij jou hoe je het maximale uit je belastingaangifte kunt halen. Met belastingadvies voorkomt u dat u teveel belasting betaalt. Onze belastingadviseurs hebben jarenlange ervaring met diverse fiscale vraagstukken.

JAGERSMA STROOMLIJNT EN OPTIMALISEERT

Iedere ondernemer moet periodiek aangifte doen voor een of meer belastingsoorten. Op basis van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel bepaalt de Belastingdienst welke belastingen dat zijn. Voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting doet u jaarlijks aangifte. Omzetbelasting betalen de meeste bedrijven per kwartaal en aangifte van de loonheffingen vindt maandelijks plaats.

Jagersma stroomlijnt de belastingaangiftes van haar klanten, zodat u altijd op de hoogte bent van de nog te betalen bedragen. Vanzelfsprekend stellen wij alles in het werk om uw aangiftes te optimaliseren. Bij Jagersma vinden wij het belangrijk dat u zich kunt richten op uw onderneming. Wij nemen de aangiftes uit handen.

CONTACT

Wilt u ook uw fiscale, financi├źle en juridische positie verbeteren?

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.