DUE DILIGENCE

BIJ BEDRIJFSOVERNAMES

RISICO’S &
KANSEN IN KAART

‘Due diligence’ betekent letterlijk gepaste zorgvuldigheid, maar binnen het vakgebied van Jagersma betekent het boekenonderzoek. Dit doen we hoofdzakelijk bij bedrijfsovernames. Wanneer u uw oog laat vallen op een bedrijf om over te nemen is het van essentieel belang dat u de juistheid van de door de verkoper gepresenteerde informatie controleert. Wij brengen de risico’s en kansen van de overname in kaart.

DE BASIS VAN EEN GEDEGEN INVESTERINGSBESLISSING

Een due diligence-onderzoek zich op financiële, fiscale, juridische en commerciële aspecten. Het onderzoek geeft u handvatten voor de onderhandeling en voorkomt dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Het komt niet zelden voor dat de resultaten van een due diligence-onderzoek leiden tot aanpassing van de transactievoorwaarden.

Jagersma belastingadviseurs heeft een gedegen track-record op het gebied van due diligence-onderzoeken. Wilt u weten wat een due diligence-onderzoek voor u kan betekenen? Wilt u inzicht in de kansen en risico’s bij een aanstaande transactie? Dan hoort het team van Jagersma belastingadviseurs graag van u.

CONTACT

Wilt u ook uw fiscale, financiële en juridische positie verbeteren?

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vrachtwagen.